ZAPORNIK št. 3.2.3.

monokomedija

Režija: Matej Mijatovič
Igralci: Domen Valič
organizacija: Klub radovljiških študentov (KRŠ) in Linhartova dvorana

Monokomedija Zapornik št. 3.2.3. predstavi Alojzija Šušteršiča, neprilagojenega posameznika, ki za družbo ne mara dosti in ta za njega še manj, kako si življenje zrežira po svoji volji. Pripoved duhovito pelje čez otroštvo, najstniška leta in rano mladost, v kateri je deško dvorišče zamenjal s socialnimi uradi, diskoteke in teenajgersko rajanje pa z zaporom. Tako izoblikuje svojstven čut za pravičnost, ki po potrebi opravičuje sredstva in življenjski moto 'Mene, ne bo noben jebal' s katerim se prebija in jadra čez vse mogoče in nemogoče avanture.

Domen Valič je bil stalni član igralskega ansambla MGL, sodeluje tudi z Mini teatrom in Lutkovnim gledališčem. Za vlogo v igri 'Boksarsko srce' je prejel nagrado za najboljšo moško vlogo 'Zlata paličica'. Uveljavil se je tudi na televizijskih ekranih, kot voditelj oddaj (Slovenija ima talent) ali igralec v filmih in tv nanizankah (Usodno vino, Reka ljubezni).


CENA VSTOPNICE JE 15 eur, za člane KRŠ 10 eur. Rezervacije vstopnic: vsak delovnik od 8.00 do 15.00 na 04 537 29 00, nakup na blagajni Linhartove dvorane eno uro pred vsako prireditvijo ter ob koncih tedna od 15.00 do 20.00.

Člani KRŠ lahko vstopnice kupite ob uradnih urah KRŠ: ob petkih od 16.00 do 18.30 in nedeljah od 15.00 do 17.30, na Gorenjski cesti 25, prostor KRŠja.

petek, 18. januar ob 19:30

Informacije in rezervacije

vsak delavnik med 8:00 in 14:00:
04 537 29 00


Blagajna odprta uro pred vsako prireditvijo

Facebook
Za vrtce in šole
Naš mesečnik
O nas
Ceniki
Tehnični podatki
Javne objave
PONOSNI
ČLANI
PARTNERJI
IN PODPORNIKI
Pravno obvestilo
Uredništvo strani
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?