Brade

komedija

Igralci: avtorski projekt Boštjan Gorenca - Pižame, Perice Jerkovića in Gašperja Berganta


A poznate tistega? Pridejo v bekstejž Gorenc, Bosanc in tip iz neke štajerske vukojebine ... Ne, ne poznate! Ker se še ni zgodilo. Se bo pa zelo kmalu.

Boštjan Gorenc - Pižama, Perica Jerković in Gašper Bergant v novem šovu ob obilju svežih šal prinašajo tudi ekskluzivni vpogled v zakulisje 'stendap' scene, ki vam jo bo razkril bradati cvetober slovenske samostoječe komedije.

Najbolj kosmata komedija BRADE ponuja poldrugo uro smeha v razposajeni moški družbi brez dlake na jeziku. Pripravite se na zabavno mešanico skečev in stendapa, kot je do zdaj na področju nekdanje Avstro-Ogrske še nismo videli!

Kdo so brade?

BOŠTJAN GOREC - PIŽAMA je sinonim za (pop)kulturno ustvarjanje, od pomladi pa se baha s predsedniškim priznanjem Jabolko navdiha.

PERICA JERKOVIĆ je bil kot član Komikaz pionir domače stand-up scene, slovi pa tudi kot eden od najboljših poznavalcev žanra in njegovih zakonitosti. Za seboj ima več kot tisoč nastopov.

GAŠPER BERGANT je najopaznejši domači stand-up komik mlajše generacije in soustvarjalec TV-serije Skečoholiki. Savinjčan ne pozna pomena besede tabu in ruši stereotip o zadržanosti Slovencev. 

CENA VSTOPNICE:
15 EUR (za upokojence, študente, dijake 13 EUR)

ponedeljek, 27. november ob 19:30

Informacije in rezervacije

vsak delavnik med 8:00 in 14:00:
04 537 29 00


Blagajna odprta uro pred vsako prireditvijo

Facebook
Za vrtce in šole
Naš mesečnik
O nas
Ceniki
Tehnični podatki
Javne objave
PONOSNI
ČLANI
PARTNERJI
IN PODPORNIKI
Pravno obvestilo
Uredništvo strani
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?